Om oss

Om Os Lakk og Karosseri AS

Os Lakk og Karosseri AS fylte 30 år i 2022, og er et godkjent bilskade- og lakkeringsverksted på Os med lang erfaring og bred kompetanse.

Siden 1992 har vi tatt oppdrag med biloppretting og lakkering. Vi påtår oss forsikringsoppdrag, samt oppdrag for firmaer og private. Vi har 10 meget kompetente ansatte som er spesialister på lakkering og biloppretting.

Hos oss får du hjelp når uhellet har vært ute. Men vi påtar oss også andre typer lakkeringsoppdrag. Om du ønsker å få lakkert en motorsykkel, kjøkkenfronter eller har behov for industrilakkering – så ta gjerne kontakt så skal vi hjelpe deg.

Miljøfyrtårn

Vi ønsker å bidra til et mer bærekraftig samfunn og tar derfor ansvar for vår miljøpåvirkning. En viktig del av arbeidet er å være Miljøfyrtårn-sertifisert. Det betyr at vi har etablert et miljøledelsessystem som styrer klima- og miljøarbeidet og hjelper oss med å oppnå kontinuerlig forbedring.

Sertifiseringen inneholder også konkrete krav som må oppfylles innen arbeidsmiljø, avfall, energi, innkjøp og transport. Hvert år fyller vi ut en klima- og miljørapport som gir god oversikt over framgang og forbedringspotensial. Du kan lese mer om våre prestasjoner her.

For å redusere vår negative miljøpåvirkning arbeider vi både internt i virksomheten og eksternt med viktige samarbeidspartnere.Vi ser fram til å jobbe sammen for å skape et mer bærekraftig samfunn, og oppfordrer dere til å kontakte oss med spørsmål eller innspill på post@oslakk.no.

 

Våre ansatte

null

Karl Tore B. Gjerde

Daglig leder, bilopprettermester og lakkerer
null

Mateusz Ciera

Biloppretter, Stedfortreder
null

Dusko Skocic

Biloppretter og Lakkerer
null

Morten Havre

Lærlig Billakkering
null

Steffen H. Fossli

Hjelpearbeider

Hilde Bjaanes Gjerde

Kundemotaker

Ole Johannes Gjerde Aadland

Understellsbehandler

Jimmi Alexander Inclan Ramirez

Understellsbehandler

Knut Arne Gjerde

Glassreparatør, hjelpearbeider

Marthon Bjaanes Bahus

Understellsbehadler ekstra hjelp